אשמח ליעוץ לגבי תינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/08/2023 | 07:26 | מאת: אורין

שלום לפני כשבועיים פלוס שמתי לב שהבן שלי בן שנה וחצי מידי פעם נוגע ברגל ימין שלו בעיקר בישיבה אבל גם מידי פעם בעמידה הוא נוגע באזור הברך ולפעמים החלק שמתחת לברך כמובן ששאלתי אותו אם כואב וניסיתי גם אני לגעת לו ברגל לראות אם יש איזה שהיא תגובת כאב ברגל ולא ראיתי תגובה אבל זה הכניס אותי ללחץ שאולי כן כואב לו ואני לא יודעת מה הסיבה שבגללה הוא נוגע ברגל הזאת,(קראתי דברים נורא מלחיצים לגבי כאב ברגל לתינוקות)השאלה מה כדאי לעשות לגבי זה ? רק אציין שהוא גבוה לגילו ויש לו אצבע רוכבת ברגל הזאת וגב כף הרגל שלו יותר בולטת מהרגל השנייה האם זה תקין?

סביר להניח שאין פה משהו משמעותי אך כמובן שאם זה חוזר על עצמו בדיקת אורתופד ילדים לא תזיק

מנהל פורום אורתופדיית ילדים