ילדה בת 12.5 כאבים בכרית כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/08/2023 | 00:44 | מאת: ילדה בת 12

שלום רב בתי בת 12.5 החלו כאבים בכרית כף הרגל שמתארת אותם ככאבי דקירות, כאילו נשרטה ניסיתי לבדוק את האזור חשבתי שאולי נכנס משהו לרגל אבל לא נראה כלום. לא מסוגלת לדרוך על הרגל וגם במנוחה קצת כואב…התחלתי טיפות נורופן . שאלתי היא ממה יכול להיגרם כאב כזה? לאחרונה החלה להתאמן במכון כושר ואולי העמיסה קצת? יש קשר? אודה לתשובתך מה ניתן לעשות.

אפשר לנסות נעל רכה ולראות, אם נמשך לגשת לבדיקה לעיתים יכול להיות גירוי גידי או של אזור גדילה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים