כאב גב חזק חולף אחרי עמה שניות ,לילד בן 4

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/08/2023 | 20:27 | מאת: חניגה

שלום רב מהצהריים היום הנכד דלי מתלונן על כאב גב תחתון מוזר שתוקף אותו לכמה שניות בודדות וחולף כאילו כלום לא היה. זה נראה כאב חזק של 3-4 שניות בודדות וחולף .אותו כאב חזר כמה וכמה פנמים במשך היום. אני חייבת לציין שחוץ מזה הוא מרגיש מצוין, רץ, משתולל . ברגע שהכאב חולף אין זכר לכלום. אבל זה חזר כמה והמה פעמים במשך אחר הצהריים. מה זה יכול להיות תודה

סביר להניח שלא משהו רציני אך אם נמשך כדאי להגיע לבדיקת רופא ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים