בוהן גדולה עקומה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/07/2023 | 09:26 | מאת: אבישג

שלום. בני בן 10. בימים האחרונים פתאום שמתי לב שהבהונות הגדולות בכף הרגל עקומות,מתעקלות לכיוון האצבעות האחרות. משהו השתנה, הן לא היו ככה. אתמול היינו אצל אורתופד ילדים. הוא חושב שזה פשוט המבנה שלו( גליל המרוחק בוהן). אבל נתן הפנייה לבצע צילום רנטגן כדי לשלול מצב נדיר שלא יודעת מה שמו ולמה התכוון. אני חוששת מהקרינה בגיל הזה... האם הקרינה גדולה? ואיך נקרא המצב הנדיר שאליו התכוון? אני ממש מוטרדת. חבל שאי אפשר לצרף תמונה. תודה רבה מראש.

צילום כפות רגליים אינו בעל סיכון גבוה מבחינת הקרינה. מצד שני המצב אותו את מתארת אינו דחוף וניתן לחכות עוד שנה-שנתיים ולראות איך זה מתפתח

מנהל פורום אורתופדיית ילדים