העברת גידים ביד ימין לבת שלי שנולדה עם c.p המפלגיה ימנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/06/2023 | 22:28 | מאת: יצחקיאן רחלה

שלום רב . הבת שלי בת 9 נולדה עם c.p הימפלגיה ימנית . מתהלכת עם סד לרגל , עד גיל 7 הייתי שמה לה גם סד ליד סד גמיש ...והיום הוא לא מועיל ולא מאפשר לה לעשות פעילויות שוטפות. הומלץ עי רופא אורטופד לבצע העברת גידים , אני חושבת על האופציה רציתי לדעת יותר על הניתוח על ההחלמה ועל חזרה לתפקוד אשמח לקבל תשובה בנושא תודה🙂

העברת גידים זוהי כותרת מאוד כללית, תלוי מה מצב הילדה, איזה גיד/ים ולאן מעבירים. לא תמיד זה עוזר. לדעתי זהו תפקידו של מי שהציע ובדק אותה לענות על שאלות אלו.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים