שבר לא יציב לא מתאחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/06/2023 | 22:10 | מאת: מאיה

בת 4 שברה את היד לפני 5 שבועות. שבר ברדיוס ואלונה עם תזוזה. בוצעהחזרהבמיון. היום הלכנו לטרם לתקן את הגבס מכיוו ןשהוא נרטב. במכתב שחרור רשם הרופא: שבר עדיין נוכח ושהשבר לא יציב. תקין שאחרי 5 שבועות השבר עדיין לא יציב ולא מתאחה? אמרו לנו שהיא צריכה להיות עם הגבס 6 שבועות. אז במקרה כזה מאריכים את משך הזמן עם הגבס

לא סביר בגילה, היה אמור להיות כבר איחוי. כמובן שאיני יכול לחוות דיעה מלאה מבלי לראות את הילדה והצילומים אך לאור הסיפור נראה לי שכדאי להתייעץ עם אורתופד ילדים בהקדם.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים