התנהלות עם ספייקה על ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

11/06/2023 | 22:04 | מאת: קרין

שלום, שמו לבן שלי בן ה 2, ספייקה בגלל שבר על הפמור ברגל שמאל. זה הוחלט בגלל סוג השבר שהיה יכול לגרום לסיבוכים. בשחרור נאמר לנו שהוא צריך להיות צריך תמיד בשכיבה מוחלטת עם גב ישר. אבל מאוד קשה לו והוא למג להיות על הצד שמאל כי ככה יש לו פחות לחץ על הגב. האם זה בסדר? התנוחה הסאת לא תפגע בהחלמה? או לנסות למנוע ממנו להיות בתנוחה הזאת?. תודה!

אין שום בעיה ואפילו עדיף שינויי תנוחות במידת האפשר. השבר בדרך כלל מחלים בגיל הזה ללא השלכות ארוכות טווח.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים