הארכת גפיים לילדה - שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/04/2023 | 12:42 | מאת: דנה

בהמשך לשאלתי בהודעה קודמת - יש לי בת נוספת בת שמונה בהתאם לנתוני הגדילה הנוכחיים שלה ולהיסטוריית ההתבגרות המשפחתית (נמצאת במעקב אנדוקרינולוג רציף מגיל קטן) תגיע ככל הנראה לסביבות 1.50. על פי הידוע לי 1.50 הינו רף הגובה התחתון התקין, אך, עם זאת, אני מעוניינת בהחלט לאפשר לה להיות גבוהה יותר על מנת שלא תחווה אפליה ופגיעה סביבתית על רקע גובהה. רציתי לדעת האם ניתן לבצע ניתוח להארכת גפיים בגיל צעיר הן מבחינה רפואית והן מבחינה חוקית זאת בהתחשב בעובדה שמדובר בניתוח קוסמטי ושאין לילדה בעיה אורתופדית כזו או אחרת או בעיית גמדות ממשית. תודה מראש! תודה מראש

היא עדיין מעט צעירה. אם תרצו להגיע ליעוץ נוכל לדבר על בפרוטרוט על כל הנושא בשמחה ותקבלו הסבר מלא.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים