ניתוח הארכת גפיים לילדה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/04/2023 | 09:17 | מאת: דנה

שלום רב! הבנתי שהניתוח להארכת גפיים הקיים כיום - באמצעות מסמר מגנטי נחשב לבטוח יחסית ולגבי שיטה זו אני מתעניינת. 1. רציתי לשאול מאיזה גיל ניתן לעבור ניתוח להארכת גפיים. מבררת לגבי ביתי - נערה בת 14 נמוכה שהגובה מפריע לה מאוד והייתה מעוניינת לבצע את התהליך בזמן שרוב חבריה עדיין גדלים, כך שהגביהה באמצעות ניתוח תוכל להיתפס בחברה כקפיצת גדילה טבעית. 2. אני מודעת לכך שמדובר בניתוח בעלות גבוהה ואשמח לדעת את העלות המשוערת. מאמינה שאין אפשרות לציין עלות מדויקת, אולם יש לי היכולת הפיננסית ולכן אשמח לדעת את סדר הגודל המשוער. 3. שאלה נוספת - האם ישנם סיכונים בניתוח בשיטה זו ואם כן - אילו סיכונים? אודה לתגובתך בהקדם

ירכיים ניתן להאריך מגיל 10 בערך. העלות היא אכן גבוהה מאוד. בוודאי שישנם סיכונים. קודם כל אין ניתוח שאין בו סיכונים ובהארכת גפיים קיימים גם סיכונים ספציפיים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים