רנטגן אגן בעקבות מפרקי יריכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/04/2023 | 23:39 | מאת: יוני

ביתי בת שנה, התחילה בגיל חודשיים טיפול ברצועות פבליק ולאחר מכן בסד (בראון), הטיפול הצליח. בגיל חצי שנה הצילום לא היה טוב והייתה שוב חודשים ארוכים עם סד. שוב המצב היה טוב ולפני חודש פלוס עברנו לסד בלילה בלבד. היום עשינו צילום שזה היה פיענוחו: הודגמה התגרמות של ראשי הירכיים. כף פרקיים ימני חוצה את ראש הירך בשליש לטרלי. קווי שנטון אינם שמורים. אינדקסים: 23 מעלות משמאל, 24 מעלות מימין. נלך לביקורת אורתופדית, אבל אנחנו לחוצים לדעת האם זה תקין... תודה רבה

לפי הרשום ככל הנראה המצב תקין אבל צריך לראות את הצילום עצמו ולבדוק את הילדה כדי להגיד בוודאות

24/04/2023 | 20:51 | מאת: יוני

תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים