צליעה חוזרת ברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/04/2023 | 14:23 | מאת: צליעה חוזרת ברגל ימין

לפני כחודש לבן שלי היה סלמונלה כמה ימים אחרי הוא צלע על הרגל לכמה ימים היינו במיון עשו צילום ולא ראו משהו מיוחד שלחו אותנו הביתה יום למחרת כבר הלך רגיל עד אתמול בערב שוב התלונן על כאב והלך בצליעה גם היום בבוקר צלע…לאחר מכן רץ טיפס וכו…. ממש בא והולך …הלכנו לרופא עשתה בדיקת רפלקסים וטונוס שריר בטוסיק קיבלנו הפניה לבדיקות דם (ספירה ודלקת) מודאגת מזה שזה חזר שוב …מה זה יכול להיות?

סביר להניח זו אותה התופעה והיא תחלוף מעצמה. אתם תחת השגחת רופא ועושים בדיקות אז זה בסדר.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים