כאבי רגליים חזקים ממש ,מןדאגת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/03/2023 | 16:34 | מאת: שיר

היי דוקטור , בת21, לא מצאתי פורום אחר מתאים אבל ממש ממש מודאגת ואשמח לתשובה החלו לי כאבים ממש חזקים מהמפשעה לאןרך הרגליים ממש כמו כאבי גדילה של ילדים כאב מוכר כזה אבל זה כאב שהןא ממש חזק לפעמים בא מהמפשעה לפעמים מהאגן אבל בעיקר בחלקים העליוניים של הרגליים אשמח ממש להבין אולי מה זה יכןל להיןת? בדיקות דם יצאן תקינות

צריכה להתייעץ עם רופא המשפחה ובמידת הצורך אורתופד. לא יכול לדעת מה זה יכול להיות מהתיאור הזה, צריכה להיבדק

מנהל פורום אורתופדיית ילדים