כאב בקרסול ימין לפני כמה ימים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/02/2023 | 19:59 | מאת: אביעד

שלום וברכה לפני כמה ימים נפצעתי לפי הצילום אין שבר ויש לי נקע ויש כאבים מה היא הדרך,הטובה ביותר לרפא את הכאבים בחלקים בכף,הרגל? ישנם כאבים בחלקים ממש מסוימים .ישנה נפיחות גם קצת.

להשתמש במייצב קרסול לשבועיים שלושה, פיזיותרפיה ומעקב אורתופד בקופ"ח

28/02/2023 | 11:52 | מאת: אביעד פיינה

אהלן תודה על התגובה ביינתים האם להתחיל לדרוך האם לנסות אני מצליח להזיז את הרגל באוויר ולא מרגיש כאבים ישנם כאבים בנקודה מסוימת איני יודע אם,הרגל נפוחה עדיין האם,אתה ממליץ כבר להתחיל לדרוך אם מייצב קרסול?

עדיף להיבדק אצל אורתופד

מנהל פורום אורתופדיית ילדים