חיפוש אורטופד שמתמצא בneill patela

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/02/2023 | 13:09 | מאת: חיים

שלום, יש לי ילד בן 15 שככל הנראה נשא של הגן, ילד בריא לגמרי, ספורטאי. לאחרונה מרגיש כאבים בברכיים, אני מחפש אורטופד שמכיר את המחלה הגנטית על מנת שלא ימהר וימליץ להפסיק עם ספורט. אנחנו שייכים למכבי אשמח להמלצה

כל אורתופד ילדים אמור להכיר את התסמונת ואם לא אז חבל מאוד. כאב בברכיים זו ממש לא סיבה להפסקת ספורט אלא במקרים חריגים.

11/02/2023 | 09:18 | מאת: חיים

תודה רבה על התשובה, לצערי רוב הרופאים לא מכירים, יש לנו ניסיון מר עם הילדה הגדולה שקיבלה סירוב מצה"ל בגלל בורות וחוסר רצון להתעסק.

אתה מוזמן להגיע לבדיקה ושיחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים