כאב לסירוגין ברגל לנער

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/02/2023 | 14:05 | מאת: לי

נער בן 15.5כבר 5חודשים מתלונן לסירוגין על כאב ברגל שמאל פעם בירך פעם בברך פעם בירך כל פעם נקודה אחרת הכאב נקודתי לא משפיע על כל הרגל עשינו צילום ועשינו us והלכתי ל3 אורטפדים שונים כולם אמרו שזה גמישות יתר ובגלל שהוא רזה הוא גובה 1.73 משקל 47 לא מוכן לעשות בדיקות דם בדרכ הוא אומר שזה קורה לו במאמץ לפעמים תוך כדי משחק כדורסל או ריצה ולפעמים לא ..מה זה יכול להיות?אני לא שקטה פוחדת שלא מאבחנים נכון מה דעתך?

07/02/2023 | 22:21 | מאת: שוב אני

להוסיף שהכאב מופיע רק במאמץ ולא מופיע במנוחה

זה שמופיע רק במאמץ מכוון לכיוון טוב יותר של בעיה גידית או אחרת הקשורה למאמץ אך כמובן צריך להתרשם מהבדיקה ובמידת הצורך השלמת בירור

מנהל פורום אורתופדיית ילדים