ציפורן חודרנית בילד בן 16

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/02/2023 | 04:55 | מאת: שלומית

היי, לבן שלי יש ציפורן חודרנית מאוד דלקתית, בבדיקה אצל הרופא נאמר שעליו לעבור ניתוח להסרת הציפורן החודרנית אך ניתן לבצע את הניתוח מגיל 18 ומעלה.חיפשתי בגוגל כל מידע אפשרי מאיזה גיל ניתן לבצע את הניתוח, האם באמת יש הגבלה? נשמע לי מאוד תמוה. בנתיים הוא מאוד סובל מכאבים. אשמח לתשובה האם באמת לא ניתן לבצע את הניתוח לפני שימלאו לו 18?

ממש לא נכון, אפשר בכל גיל, אין שום סיבה לסבול, אצלנו בוולפסון מטופלים כאלו מקרים מדי חודש. ורק אוסיף כי מסירים רק חלק קטן מהציפורן.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים