כאבים במרפק 10 חודשים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/01/2023 | 09:39 | מאת: גלעד

בת 10 ריסקה את המרפק באימוני אקרובטיקה לפני כ 10 חודשים עברה ניתוח לקיבוע הומרוס סופרה קנדילר (או משהו כזה) + 2 שיפודים שהוצאו. היה שבר חמור עם ריסוקים. אחרי כחצי שנה חזרה לפעילות מלאה באקרובטיקה( עומסים גבוהים בהרבה מבן אדם רגיל). כמובן הכל תוך כדי פיזיותרפיה וביקורות של המנתחת ואישורה לכל התקדמות בשבוע האחרון מדווחת על כאבים במרפק ולא מצליחה לכופף את היד עד הסוף. יש לה ביקורת אצל המנתחת בעוד כ 3 שבועות. הלכנו לרופאת ילדים ואמרה בגדול שאין לה מושג... שאלות: 1. האם זה נשמע משהו דחוף וצריך לראות אורתופד עוד לפני הביקורת? 2. האם להוריד עומס מהמרפק כל עוד זה כואב? תודה רבה

1. נשמע כמו משהו חדש אבל צריך לבדוק, הדחיפות בהתאם לחומרה. 2. בהחלט

מנהל פורום אורתופדיית ילדים