עיוות בכפות הרגליים הרגליים נוטות פנימה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/01/2023 | 23:33 | מאת: אריאנה

היי הגעתי לאורטופד ילדים בדיל 5 חודשים עם הבן שלי עקב עיוות רציני בכפות הרגליים שממש נטו פנימה התחלנו טיפול באונפו אצל דר דאיזדה בחולון אך הטיפול לא צלח לגמרי ונאלצנו לחזור בשנית אל האורתופד כרגע הילד בן שנה ו4 חודשים והומלץ לנו כל טיפול בנעלי ציר ישר בבקשה חיייבת הארה להבין האם לגשת לטיפול הזה האם לא יהיה מיותר והאם חש טיפול אחר אשמח למענה

קשה לענות מבלי לבדוק אותו, בדרך כלל מדובר בטיפול מיותר והתופעה משתפרת מעצמה עם הזמן אך כדאי להיבדק אצל אורתופד ילדים מנוסה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים