תוצאות בדיקת us ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/01/2023 | 09:59 | מאת: דני

תוצאות בדיקת us יריכיים- ימין- מפרק במקום גג גרמי - תקין שפה- ישרה גג סחוסי- תקין שמאל- גג גרמי - חסר (מה הכוונה?) שפה - מעוגלת (מה הכוונה?) גג סחוסי- תקין אשמח להסברים ומה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב. כמובן שיש ביקורת בזמן הקרוב

ימין נשמע תקין, שמאל לא ברור, מדובר בתיאור חלקי חסר, חסרים מספרים ודרגות על מנת להבין במה מדובר כמו גם בדיקתה הגופנית של התינוקת. כדאי לגשת בהקדם לאורתופד ילדים על מנת להיבדק ובמידת הצורך לקבל טיפול

מנהל פורום אורתופדיית ילדים