התייעצות בקשר לדיספלזיה אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/11/2022 | 06:49 | מאת: מור

שלום ד''ר זינגר, אשמח להתייעצות. תינוקת בת 9 חודשים, הייתה עם גבס ספייקה למשך 3 חודשים ( עד גיל חצי שנה) עקב דיספלזיה דרגה 3. כעת עם סד רינו בלילה בלבד. לאחרונה שומעת הרבה "קליקים" בצד של המפרק שהיה עם דיספלזיה. האם זה יכול להעיד על פריקה חוזרת? מצריך בדיקת אורטופד בהקדם? יש לנו תור לביקורת מעקב רק בעוד חודש וחצי. תודה רבה מראש.

קליקים בדרך כלל אינם מעידים על בעיה אך לאור ההיסטוריה הייתי מקדים את הביקורת (בלי לחץ)

מנהל פורום אורתופדיית ילדים