מפרק היד הזרוע........

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/11/2022 | 09:29 | מאת: אמא דאגנית

שלום אני אמא לבת ארבעה חמודה פעילה משחקת תמיד לפעמים כאשר אני מושכת את היד של שומעת קליק כזה לא חזק זה קורה חד פעמי ומאז אני כל פעם בודקת את מפרקי היד שלה עושה לה תרגיל לישר ולכופף היד ואני שמה היד שלי על המפרק לפעמים מרגישה את התנועה של המפרק ללר קליק ולפעמים כן היא לא כואבה ולא שומעים קךיקים כאשר יושבת אן משחקת אבל אני אמא חרדה וכל יום התחלתי לבדוק את המפרק עודה תנועה או קול כאשר מכופפת את היד האם טבעי להרגיש את הרק כאשר אנחנו מסיסים אותו אני מרכישה אותו רק כאשר שם היד עליו

סביר להניח שזה שום דבר אך אם נמשך אפשר להיבדק אצל אורתופד ילדים ליתר ביטחון

מנהל פורום אורתופדיית ילדים