כאב לאחר הורדת גבס בכף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

11/09/2022 | 17:10 | מאת: אורי

שלום וברכה. לפני כשלושה שבועות היה לי שבר קטן בשורש כף היד ושמו לו גבס ולאחר שלושה ימים הוא הוחלף לגבס קל. היום לאחר שלושה שבועות הורדתי את הגבס בהמלצת הרופא וכעת יש לי מעט קושי וכאב קל להזיז את המפרק בשלמותו לאחור , כלומר אני יכול לעשות פעולת עם היד אבל לפעמים יש כאבים קלים או קושי תנועתי מין תחושת נוקשות ביד. מישהו אמר לי אולי צריך פיזותרפיה או ריפוי בעיסוק , אבל הבנתי שזה לשברים רצינים או ניתוחים , הרופא כלל לא הציע לי את זה אשמח לדעת מה עלי לעשות, מפחד מסיבוכים.

סבלנות, בדרך כלל אין צורך אלא אם תהיה העדיין הגבלה לאחר כ 3 שבועות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים