פרתס והשמנה.

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/03/2003 | 13:51 | מאת: יוסי

שלום רב, היום אובחן אצל אח שלי הקטן פרתס ע"י רופא בהדסה הר הצופים. הרופא המליץ לחבר מכשיר חיצוני לגוף (ע"י ניתוח). אח שלי בן 11 והתלונן על כאבים בארבעת החודשים האחרונים, הילד סובל מבעיית משקל עודף, ורציתי לדעת האם לנסות לעזור לו להרזות על מנת להקל על הלחץ באזור הירך , אני חושש שזה יגרום לו ללחץ בנוסף ללחץ שנגרם לו מזה ששמע על המחלה ועל הניתוח. תודה מראש, יוסי בן סימון.

12/03/2003 | 23:12 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לעזור לו להרזות זה רעיון טוב אך אם הוא נדרש כיום להתמודד עם מכשיר על תפיל עליו תיק נוסף

מנהל פורום אורתופדיית ילדים