כמה זמן הטיפול ברצועות פבליק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

17/07/2022 | 12:18 | מאת: רחל

שלום, הבת שלי כבר 3 חו' עם רצועות פבליק וכרגע בת חצי שנה ועדיין לא מתהפכת. האם יש דרך לזרז את הטיפול? תרגילים אולי? ועוד כמה זמן בערך תצטרך להיות עם זה עד שהמנח יהיה תקין לגמרי? אציין כי המפרק נכנס למקום לאחר שבועיים רק מחכים שיתקבע לגמרי. אשמח לתשובה תודה רבה.

לדעתי זה המקסימום שמקובל לטיפול ברצועות. איני יכול לחוות דעה מדויקת מבלי להכיר היטב את פרטי המקרה. בכל אופן הטיפול ברצועות גם אינו מקובל לאחר גיל חצי שנה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים