כאב בנשימה עמוקה בצד ימין מאוחרי הגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/04/2022 | 05:23 | מאת: אורן

נדבקתי בקורונה לפני כחודש. קבלתי את הקורונה מאוד קשה 3 ימים קשים, מאז עבר כבר חודש ויש לי תופעה כשאני נושם עמוק כואב לי בגב בצד ימין או כשאני ישן על הבטן גם כן כואב לי, זה מראה כאילו הריאה הימינית שלי קרה לה משהו, כאב חד ואני משתגע מזה, גם כשאני מתעטש זה כואב. התלוננתי בפני רופאת המשפחה היא אמרה לי תמתין חודש לאחר הקורונה וזה עובר, עבר חודש ועדין לא עובר. אשמח לדעת מה לעשות. תודה דוקטור

לא נראה לי שפנית למקום הנכון. קודם כל פורום זה עוסק בילדים בלבד ושנית לא נראה כי הבעיה היא אורתופדית, עליך לפנות לרופא משפחה/פנימאי או ריאות.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים