החלפה לגבס קל מגבס רגיל buckle

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/04/2022 | 22:33 | מאת: ספי

שלום רב, בני בן 7.5 שבר את היד לפני שבוע מעל שורש כף היד. Buckle רשום בטיפול. האם שווה להתאמץ ולהחליף לגבס קל ? האם יש חסרונות בגבס קל ? האם קופת חולים כללית עושים את זה? אני בעיקר מחפש את זה בשביל שיוכל להרטיב ולהיכנס לים , מותר ? תוודה

אפשרי. האם שווה בשביל עוד שבועיים זו החלטה שלכם. אין חסרונות במקרה כזה פרט למחיר, זה לא מסובסד על ידי שום קופת חולים רק באופן פרטי, בדרך כלל ים לא מומלץ בגלל החול, אין בעיה עם בריכה ומקלחת.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים