שבר המסרק מס 1 בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/11/2021 | 17:29 | מאת: מיטל

שלום רב בני בן שנתיים. בצילום שבר בכף רגל מסרק מס 1 הרגל גובסה אך הגבס התחיל להתפורר אחרי יומיים וחזרתי אל המוקד עמנ שיעשו גבס חדש. במוקד אמר הרופא להפתעתי הרבה כי אין צורך בגבס בשבר כזה והחליט להוריד את הגבס האם נשמע תקין? תודה מראש

28/11/2021 | 21:10 | מאת: שאלה נוספת

אשמח לדעת מהו זמן החלמה בממוצע ללא גבס? מה אפשר לעשות עמנ להקל על הילד מהכאב ? תודה רבה וחג אורים שמח!

בדרך כלל אכן אין צורך, לתת לו ללכת כרצונו ולפי יכולתו בלבד. זמן החלמה כשבועיים, לגבי הכאב הוא לא ידרוך עד שלא יכאב לו, בדרך כלל זה מספיק

30/11/2021 | 13:39 | מאת: מיטל

תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים