צליעה של פעוט מחבלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/10/2021 | 20:23 | מאת: רחל

היי , אשמח להתייעץ. הבן שלי בן שנתיים לפני שבוע הוא התגלש עימי במגלשה ולפתע נבהל ובלם את עצמו עי קיפול הרגל פנימה לכיוון האגן. כשירד לא יכל ללכת על הרגל היינו במוקד ולא נמצא כלום בצילום. מדי יום זה השתפר וביומיים האחרונים שוב החמיר וממש צולע. אורטופד ילדים אומר שלא ניתן לעשות עם זה כלום בחודשים הקרובים. אותי זה ממש מדאיג ומעציב.ממה זה יתכן? ומה הצפי לשיפור. האם לא אוכל לעשות כלום באמת?

לפי הסיפור מירב הסיכויים שיש לו שבר קטן שלא נצפה בצילום, יש לאפשר לו ללכת רק לפי רצונו ויכולתו, בדרך כלל יחלוף תוך 2-4 שבועות. בכל החמרה או עליית חום יש לגשת מיד לבדיקת רופא חוזרת.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים