צליעה אצל בת שנתיים וחצי ללא סיבה נראית לעין

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/10/2021 | 10:22 | מאת: שולמית

שלום רב, הנכדה שלי, בת שנתיים וחצי החלה פתאום לגרור רגל ונמנעת מלגוץ ולהשתולל עפי שעשתה עד כה. מדובר כבר על חמישה ימים. הוריה לקחו אותה לרופא ילדים, אבל הילדה לא הסכימה ללכת לידו. הוא בדק מעט ואמר שלא רואה שיש בעיה ובקש לעקוב. אני מאוד לא רגועה, וחוששת שמא יגרם לה נזק אם לא תקבל טיפול נכון. אלו בדיקות צריך לעשות ולאיזה רופא לפנות? תודה מראש

במידה ויש חום לפנות מיד למיון/מוקד. במידה ואין חום, מצב רוח טוב ותיאבון שמור ואין שיפור לפנות לרופא/אורתופד ילדים שוב לבדיקה חוזרת. בירור צריך לעשות בהתאם לממצאי הבדיקה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים