הליכת בהונות ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

12/10/2021 | 01:04 | מאת: עדן

הילדה שלי בת שמה וחצי מעולם לא דרכה על רגל שמאל תמיד הייתה עומדת על כל אגל ימין ורגל שמאל למעלה היום היא רצה כך אורתופד אמר אין בעיה מבנית נוירולוג אמר אין בעיה נוירולוגית אמרו לנו לעשות גבס על כל אופן שלושה שבועות  בכל מקום כשאני רקוראת כותבים שהגבס לא עזר ורק עשה פצעי לחץ נזק וטראומה אני ממש לא יוגעת מה לעשות היא כבר ילדה כגולה ואני אפילו לא יכולה לשים לה נעליים אשמח לעצה

קשה לענות מבלי לבדוק אותה אבל ברוב הפעמים זו תופעה נורמלית לגיל במידה ואכן יש גיד קצר זה דורש טיפול

מנהל פורום אורתופדיית ילדים