שאלה לרופא לגבי מתגבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/09/2021 | 20:12 | מאת: מירי

היי הבן שלי בן 16 לפני שנה הוא פרק פיקה ימין ואז עשו mri יצא הכול תקין אין קרע ברצעות ואז התחיל חצי שנה עשה פז ותרופתיות ועכשיו הכול בסדר לפני שמונה חודשים הבן שלי נפל במגרש אל הרגל השניה ואז התחילו תקיעות ברגל רופא אורתופדיה ספורט שלח אותו mri הכול תקין אין קרע אין דלקת הכול תקין  הילד מתלונן עדיין שהרגל בהליכה נתקעת מה עוד אפשר לעזור לו רופא אורטופד ספורט שלח לפזוטרפיה והבן שלי חושב שהוא לא יעזור לו לציין שהבן שלי מתאמן בחדר כושר ויש לו בבית הליכון שהוא עושה בבית מה יכול להיות הבעיה של התקעות האים זה קשור לעומס של כושר ??

זה מוזר באמת אם אין ממצא ב MRI כדאי אולי חוות דעת מעוד אורתופד ספורט. לפעמים זה נתקע כתוצאה ממבנים תקינים שקיימים בברך.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים