Us מפרק ירך לתינוקת בת 7 שבועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/09/2021 | 10:35 | מאת: דיאנה

שלום, בבדיקת us מפרק ירך לתינוקת בת 7 שבועות התקבלה התוצאה צד ימין זווית אלפא 51 מעלות type 2A בצד שמאל זווית אלפא 58 מעלות type 2A אשמח ששפכו לי אור על התוצאות. קבענו תור לאורתופד בעוד כשבועיים

מדובר בעיכוב פיזיולוגי תקין עד גיל 3 חודשים במידה והבדיקה הגופנית תקינה. בכל מקרה יש לחזור על ה US שישה שבועות לאחר הקודם

25/09/2021 | 17:47 | מאת: דיאנה

תודה על המענה. ומה התוצאות שנצפה לראות בus שיעידו שהכל בסדר לאחר הבדיקה הנוספת בעוד 6 שבועות?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים