כאבי גב לילדה בת 12 עם קליקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/09/2021 | 00:00 | מאת: גילי

היי, רציתי לשאול ביתי בת ה12 סובלת מכאבי גב תכופים, בגב התחתון, היא ממש מצביעה על שתי נקודות בצדדים שכואבות לה, היינו אצל אורתופד לפני שנתיים והוא הפנה לפיזיותרפיה, ואכן היה שיפור בכאבים, בתקופת הקורונה [והסגרים] היה רגוע ולאחרונה חזרו הכאבים, עם קליקים בגב, האם זה משהו מלחיץ?? היא מתלוננת די הרבה, גם שנקבע תור לאורתופד, זה ייקח זמן, אם תוכל להרגיע אותנו לבינתיים נשמח מאוד!!! או שחלילה יש סיבה לדאגה....

סביר להניח שאין סיבה לדאגה, רצוי לעשות מתיחות באופן יומיומי ולחזור על תרגילי הפיזיותרפיה שלימדו אותה אז, ובכל מקרה להיבדק כמובן אבל בלי לחץ

מנהל פורום אורתופדיית ילדים