ילד בן 7 עיקם גב במסלול 'נינג'ה''

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/08/2021 | 00:30 | מאת: קפקה

שלום רב, בני בן ה7, שיחק במיתקן כדורים ענקיים מתנפחים, בקפיצה בין כדור לכדור הוא עף אחורה בין 2 הכדורים עם לחץ שלהם הוא נפל בינהם מקופל 'הפוך' (כשאחורי הראש לכיוון הגב). כשהוצאתי אותו משם בזהירות הייתי בטוח שיש נזק משמעותי מאיך שנראתה הנפילה, לקח לילד דקה לחזור לנשום, ואז בכי רב על כאבים בגב ובבטן תחתונים. התחלנו לנסוע לבית חולים אך לאט לאט הוא השתחרר וחזר לנצמו. וויתרנו על בדיקה כי לא רק שחזר לעצמו אחרי זה גם רץ, קפץ, התנועע רגיל ורק מדי פעם אמר שכואב לו קצת בגב ובבטן ליד הטבור. היום, יום אחרי כמעט ולא התלונן. האם עדיין כדאי בדיקת אורטופד או רופא מומחה כלשהו? או שישנה גמישות רבה לילדים וזה רק היה נראה מפחיד?.. תודה רבה, אבא שקצת מודאג.

קשה קצת לענות על שאלתך מבלי לראות את הילד, נשמע שהכל בסדר אבל נראה לי שלפחות בדיקת רופא ילדים כדי לשלול בעיה שדורשת המשך בירור הייתה יכולה להספיק

מנהל פורום אורתופדיית ילדים