ניתוח arkle sprain bil

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/02/2003 | 11:03 | מאת: אלינה א.

אני בת 14 ויש לי הזמנה לניתוח הנ"ל. לפי ידיעותי ניתוח זה אינו מונע את המחלה. אני עוברת כבר 3 שנים פיזיותרפיה וזה לא עוזר אלא ניהיה יותר ויותר גרוע. אני גם כן סובלת מכאבי גב חזקים . נקיעות חוזרות כ פעמיים שלוש בשבוע. מבקשת את המלצתכם ודעתכם. בכבוד רב אלינה !

21/02/2003 | 21:37 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אכן ניתוח אינו מונע את המחלה שהרי עושים אותו לשם תיקון הנזק שנגרם במחלה. מטרתהניתוח היא למנוע נקעים חוזרים . בדרך כלל הניתוח מצליח לעשותזאת אך אל לך לצפות כי קרסולך יחזור להיות כפי שהיה . את תמיד תרגישי אותו נוקשה יחסית לחברו ומידי פעם יהיה לך כאב במקום.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים