שבר בירך טופל בספיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/07/2021 | 20:57 | מאת: מר אדון

בני שבר את הירך אצרף פיענוח צילום אחרון בפיענוח של צילומים של הבן כתבו : פרקי ירכיים AP FROG השבר מחובר בעמדת וארוס קלה NECK SHAFT ANGLE משמאל 128 מימין 134 ראש הירך מפותח היטב ללא עדות ל AVN צילום ציר בעמידה קיצור גפה שמאל בכ 5 מ"מ על חשבון הפמור השמאלי .ציר תקין . מה אפשר להבין מפענוח זה אשמח להבין אם נשאר לבני איזו מגבלה ומה מצבו אמור להיות בעתיד? תודה

צריך לראות בדיוק שבר, ברוב המקרים לא נשאר כל נזק, לוקח לעצם כשנה לחזור למבנה המקורי שלה, כמובן טוב ומהר יותר ככל שהילד צעיר יותר

מנהל פורום אורתופדיית ילדים