כאבים בעצם הזנב לנערה בת 14.5

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/06/2021 | 08:49 | מאת: דלית שרון

בוקר טוב... בת 14.5 מתלוננת על כאבים בעצם הזנב מזה זמן, אתמול היינו אצל רופאת ילדים ששלחה לצילום. בצילום רנטגן נמצא "חשד לחוסר סדירות של עצם הזנב" והומלץ לבצע בדיקת mri להמשך בירור השאלה שלי היא מה אומר הממצא בצילום? אף אחד לא יודע להגיד לי מה זה והאם יש סיבה לדאגה? אשמח לתשובה בהקדם המון תודה ויום נעים 🌺

בדרך כלל אין סיבה לדאגה. רצוי לשבת על רך, וולטרן מקומי ופיזיותרפיה. במקביל MRI לא יזיק, במידה ואין שיפור אשמח לראותה

29/06/2021 | 09:40 | מאת: דלית שרון

תודה על תשובתך, אבל אשמח לדעת מה אומר הממצא בצילום הרנטגן מה זה חשד לחוסר סדירות של עצם הזנב? ואיך אפשר לטפל בזה?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים