רנטגן שבר טיפול

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/06/2021 | 22:05 | מאת: עמי

שלום לך דוקטור מנחם זינגר יש לי שבר בכף רגל בסיס 5 mtt בעקבות פעילות גופנית שאני עושה אני אם תחבושת אלסטית וסנדל אורטופדי וחש הרבה יותר טוב מבהתחלה עברו שבועיים כנראה שטיפול אחר לא יהיה מעבר למה שיש לי עכשיו השבר נמצא על ידי צילום רנטגן אני יוצא מנקודת הנחה שהשבר הספציפי הזה ועוד הרבה שברים אחרים מתאחים לבד האם יש לי מה לחזור לביקורת אורטופד ? כי חוץ מהפנייה לצילום רנטגן נוסף לא יעשו הרבה לפי ההיגיון שלי מה דעתך ? אני יכול לחכות נגיד עוד שבועיים ואני ירגיש בעצמי שזה התאחה במקום לחזור לעוד ביקורת ועוד צילום שבכלל לא אמרו לי כלום על עוד צילום מה אתה אומר ?

כמה פעמים אתה יכול לשאול אותו הדבר? פרט לכך הפורום עוסק בילדים בלבד

מנהל פורום אורתופדיית ילדים