רגל אחת קצרה מרגל שניה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/06/2021 | 09:43 | מאת: מיכל

שלום דוקטור בגיל חודש וחצי עשינו אולטרסאונד פרקי ירכיים ימין יצא תקין שמאל גבולי התבקשתי לחזור לביקורת עוד חודש הייתי בלחץ אז שבועיים לאחר מכן הלכתי לאורטופד פרטי שעשה שוב אולטרסאונד ואמר שהכל תקין ואחכ הלכתי לביקורת במקום הראשון שעשו לי וגם שם יצא תקין היום בגיל 3 חודשים היינו אצל רופאת טיפת חלב שאמרה שהקפלים לא סימטריים ושרגל שמאל קצרה מימין השאלות שלי הם האולטרסאונד פרקי ירכיים לא בודק את זה? אם זה יצא תקין הרגליים בוודאות זהות באורך? מה עושים במצב כזה? אני ממש ממש בלחץ תודה רבה

סביר להניח שהכל בסדר אבל תיגשי לאורתופד ילדים לבדיקה עם תוצאות הבדיקות

08/06/2021 | 08:24 | מאת: מיכל

שווה לעשות שוב אולטרסאונד פרקי ירכיים? תודה דוקטור

מנהל פורום אורתופדיית ילדים