שאלה לגבי ברך למתבגר

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

17/05/2021 | 14:18 | מאת: מעיין

היי הבן שלי עוד חודשים בן 16 לפני שנה הוא פרק פיקה בברך שמאל עושה פזוטרפיות ועשה mriוהכול בסדר חוץ מלחזק את הרגל לפני שלושה חודשים הוא נפל אל הברך השניה ומאז שהוא הולך הרגל נתקעת לכמה שניות וחוזר הרגל לעצמה לקחתי אותו לאורוטופד אמר שיש לו דלקת ממאמץ של ספורט הוא גם בחדר כושר ועדיין הרגל נתקעת מה עושים ממה זה נובע

השאלה האם היא באמת נתקעת, אם כן אז רצוי לעשות MRI להערכת המניסקוסים, במידה ולא אז אכן חיזוק, הכי טוב לגשת לאורתופד ספורט

19/05/2021 | 22:24 | מאת: מעיין

היי תודה רבה אל תשובתך שאלתי הילד אומר מתי שהוא עושה הרבה פעילות אז הרגל נתקעת ברגע שיש קרע במינסקוס אמורים להרגיש את זה כול הזמן זה לא מונע ממנו לעשות פעילות גופנית ובמקרה וזה קרע בגיל זה עושים ניתוח ? פזוטורפיה ?

20/05/2021 | 00:35 | מאת: מעיין

ורציתי לשאול יש לי רק בעוד שבועים האים US יעזור לראות את החגורות

כדי לראות קרעים במניסקוס עדיף לבצע MRI

מנהל פורום אורתופדיית ילדים