פולידקטלי - ניתוח...

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/04/2021 | 18:56 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור, לבני יש אצבע נוספת בכל כף רגל (זרת נוספת). ברגל אחת עצם שמתפצלת ל2 וברגל השנייה רק אצבע נוספת למעלה בלי עצם מסרק. השאלה שלי - האם יש מקרים שמבצעים את הניתוח באמת סמוך לגיל שנה או שתמיד מחכים לגיל שנתיים? בחלק מהמקרים קראנו שאומרים שהספרות אומרת גיל שנה ובחלק מהמקרים ראינו שכתבו גיל שנתיים. וכן האם להגיע אליך בגיל שנה או לדחות את הביקור. יש לנו תור אליך בגיל שנה.

גיל שנה זה מצוין, אני נוהג בדרך כלל לעשות את זה סביב גיל שנה וחצי אך מתחשב מאוד בהעדפת ההורים אז לפעמים בגיל 10 חודשים ולפעמים בגיל שנתיים-שלוש

מנהל פורום אורתופדיית ילדים