מזרן

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/02/2003 | 14:34 | מאת: שרון

יש לי שני ילדים בגילאי 2 ו- 4 ובימים אלו ניר (2) עובר ממיטת תינוק למיטת נוער. רציתי לברר האם עדיף לילדים מזרון גומאויר או מזרון קפיצים?

09/02/2003 | 15:11 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

כמאמר חז"ל מאי נפקא מינה

18/08/2009 | 13:13 | מאת: טאוובר

אני מציע לבדוק מזרן שפותח בטכנולוגיה חדישה בקיבוץ הזורע, זה נקרא מזרן נאסקו, או מזרן נייטק. זהו מזרן בריאות מיוחד השומר על עמוד שדרה ישר, מונע פצעי לחץ, וכשנשכבים עליו הוא מעניק תחושת ריחוף. אפשר לקרוא על הטכנולוגיה והמזרנים בכתובת: www.rihoot.blogspot.com והמחיר סביר ביותר.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים