זרת עקומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/02/2003 | 10:57 | מאת: אמא של עידו

עם תחילת זחילתו של בני שמנו לב שהזרת ביד שמאל נשארת מקופלת. לקחתי אותו למספר רופאים להתייצעות והובחן כ TRICKY FINGER מומחית כרורגית כף יד המליצה על סד שיש לשאתו עד שהוא יהיה בן 18 (היום הילד בן שנה) זה נראה לי קצת לא ישים. השאלה היא האם קיימים פתרונות אחרים או מי שמכיר מומחים לנושא. תודה

09/02/2003 | 15:16 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

המושג מוכר לי רק בהקשר של TRIGGER FINGER ואזי זה לא בתינוקות. בתיעצי עם מומחים לכירורגיה של היד.

10/02/2003 | 12:50 | מאת: אמא של עידו

אתה צודק זה המושג הנכון, והם באמת הביעו פליאה על הופעת התופעה אצל תינוק. עם זאת, התשובה של כירוגית כף יד היתה מה שציינתי בהודעה הקודמת, וזה לא נראה לי טיפול ישים, לכן, שאלתי האם לידיעתך זה הטיפול המקובל? האם אתה מכיר איזה שהוא מומחה לכירורית כף יד מומלץ? תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיית ילדים