אצבעות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

02/02/2003 | 04:48 | מאת: מירב

יש לי ילד בן 5 חוד' אצבעות רגליו אינן שוות בגובהן הווה אומר אצבע אחת במקומה והאצבע שאחריה עולה עליה (3 אצבעות במקום ובינהן 2 שעולות עליהן) שאלותי הן :האם יש לזה קשר לעובדה שנולד (אחד מתאומים) פג? -(שבוע 29) ? האם יסתדר מעצמו או שמא עלי לגשת לרופא?- אם כן לאיזה? האם זה יפריע לו בריאותית? הפרעת הליכה וכו? תודה מראש האמא המודאגת

06/02/2003 | 21:56 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין לזה קשר לפגות .מדובר בופעה שנקראית אצבעות מסולסלות. זה לא מסתדר מאליו אך לא תמיד זה ממש מפריע . פני לאורתופד המתמחה בילדים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים