בן שנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/02/2003 | 22:44 | מאת: נורית

יש לי 2 שאלות לגבי ילדי בן השנה אשר עומד כבר כחודשיים והולך רק ע"י תמיכה ברהיטים וקירות. 1. האם יש צורך ומתי להבדק אצל אורטופד לצורך אבחון של הליכה נכונה 2. לגבי נעליים ראשונות-מתי? כעת הוא עם "נעלי בית" קלות וגרביים מפאת הקור

06/02/2003 | 21:55 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין שום צורך באיבחון הליכה אלא אם תסתמן הפרעת הליכה כמו צליעה או הליכה לא סדירה בגיל שנתיים שלש. נעלים רצוי להתחיל מה שיותר מאוחר ומה שפחות נעל. גרב עם סולייה מגינה היא דבר מצויין .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים