עצם בולטת בחזה - פענוח mri

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

14/10/2020 | 09:54 | מאת: אמא

שלום רב, לביתי עצם בולטת ( צלע) בחזה כבר שנים ללא שינוי. עשינו mri ובפענוח רשום: עיבוי מתחת לעצם , כנראכ נוזלי, תהליך בעל מאפיינים שפירים באזור חיבור. ללא עדות לפריצה או הרס עצם. מה משמעות הדבר? אודה לך.

נשמע כממצא שפיר, כנראה איזו ציסטה קטנה או משהו דומה, אם לא מפריע לה אז כנראה למעקב בלבד. נא לגשת לרופא המטפל.

17/10/2020 | 20:30 | מאת: אמא

תודה רבה! האם יש קשר להערכתך לעצם הבולטת? וזוכרת אותך לטובה מהמרפאה בבת ים. רופא נעים ומעולה עם ילדים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים