רגליים עקומות?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/01/2003 | 21:51 | מאת: לילך

אני אמא לילד בן חודש ושבוע ובגלל הדייסה צריך לעזור לו כשהוא עושה צואה משמע שכאשר הוא מתחיל ללחוץ אנחנו "עוזרים" לו ע"י לחיצת הרגליים לכיוון הרגל כמו שעושים כשמשחררים להם גזים ואנו מחזיקים זאת כך עד 10 דקות בהתאם לצורך פעם ביום במשך כשבוע-שבוע וחצי האחרונים. השאלה היא - האם אנו גורמים לכך שיהיו לו כמו "רגלי דג"? האם אנו גורמים בצורה זו לאיזשהו עיקום של הרגליים? תודה

29/01/2003 | 22:43 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא אין סכנה שתגרמו לעיקום כל שהוא אבל ביננו אתם לא מגזימים קצת?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים