שבר בשוק תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/08/2020 | 13:29 | מאת: אני

ילד בן 6 שעבר לפני שבוע תאונת דרכים שבה הוא נדרס כתוצאה מכך נשבר 2 עצמות השוק ויש תזוזת עצם. בוצע ניתוח בעזרת exfixlt tibbia fibulalt leg. התחלנו פיזותרפיה מאוד כאוב והיום שבוע לאחר ניתוח מתלונן על כאבים בקרסול ויש מעט נפיחות בחיבור בין הקרסול לשוק ... האם צריך לחזור להעכרה מחודשת או מספיק רק טיפול בקומפרסורי קרח? כמה זמן עד להחלמה מוחלטת? והאם אפשרי להחזיר לביהס בעוד 3 שבועות עם ליווי צמוד?

קשה לענות מבלי להכיר היטב את פרטי המקרה. במידה וקירור והכאב משתפר אז טוב והמידה ולא או מופיע אודם או הפרשה יש לגשת מיד לטיפול רפואי, לגבי החלמה ובי"ס יש לשאול את הרופא המטפל, זה שונה ממקרה למקרה, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים