קרע בגיד המכופף בבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

11/08/2020 | 13:33 | מאת: אושרת

שלום, ב-4/7 התנפצה על הבת שלי בת ה-9 זכוכית של מקלחון וגרמה לחור ברגל, הינו בבית חולים ותפרו לה החור שנגרם, כשהוצאנו תפרים הרופא שם לב שיש בעיה באצבע והיא לא יכולה להרים אותה, נשלחנו לאורטופד וביצענו אולטראסונד וגילינו שיש קרע וצריך לעבור ניתוח לשם תפריה, האם יש משמעות בזמן בין חודש וחצי לאחר המקרה או חודשים לביצוע הניתוח?

בכותרת כתבת גיד מכופף ואילו בתיאור תיארת גיד מיישר, ההבדל הוא שאם מדובר במכופף אז לזמן יש חשיבות רבה והניתוח יהיה מעט גדול יותר לעומת זאת אם מדובר במיישר אז סביר שיהיה קל יותר. בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים