צילום כף רגל של ילדה בת 9

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

02/07/2020 | 23:13 | מאת: צחי

שלום רב, מעל לשבוע הבת שלי (בת 9), מתלוננת על כאבים בכף הרגל. בגלל הקורונה, החלטנו להמתין, שאולי הכאב יחלוף, אולם היא מתקשה בהליכה וסובלת מכאבים עזים בהליכה ממושכת. היום הלכנו איתה לרופא ששלח אותנו לצילום. לא היה מי שיופענח את הצילום. מנסים לקבוע תור לאורטופד, אבל אין משהו קרוב כרגע. נשמח לחוות דעת במה מדובר ומה הטיפול המומלץ. תודה רבה, צחי

איני רואה צילומים בפורום. במידה והכאב נמשך ולא משיגים תור כדאי אולי לגשת לבדיקה ראשונית במוקד לרפואה דחופה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים